Sponsring

Att ingå i ett samarbete med oss är att investera i Varbergs barn och ungdomar. Varje vecka söker sig hundratals unga Varbergare till oss för att vara en del av vår lila familj. Vi vill fortsätta växa och vara klubben som barn och ungdomar ser som sitt andra hem. Hos oss är alla välkomna!

För att vi ska kunna fortsätta växa behöver våra barn och ungdomar allt från träningslokaler, coacher, utrustning, cuper, läger osv. Vi har lovat våra barn och ungdomar att alltid hålla dem om ryggen och att alltid stötta dem med det de behöver för att fortsätta utvecklas. För att vi ska kunna hålla det löftet behöver vi ibland hjälp. Hjälp från sådana som du, som läser denna text. För att tala klarspråk så behöver vi pengar för att kunna driva klubben framåt. Inte bara dock. Det är lika välkommet med produkter eller tjänster som ditt företag kan erbjuda oss där behov finns.

I gengäld får du och ditt företag en hedersplats i vår lila familj. Kortändan på bordet liksom. Vi kan exempelvis lyfta fram ert företag på våra välbesökta hemmamatcher i form av banners. Vi kan även under vissa avtalsperioder trycka er logga på våra snygga dräkter. Det finns även möjlighet att synas på vår webbsida. Har ni andra förslag eller önskemål är det bara att inkomma med en förfrågan.

Tack för att du vill sponsra Varbergs barn och ungdomar genom Varbergs Basket.

Kontakta oss via info@varbergsbasket.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er snarast.

 

Föreningsinformation

Org. nr: 849600-4550
Föreningsnr: 5290-03
Bankgiro: 5591-3537
Swish: 123 676 51 19

Arenaadress

PS idrottshall
Föreningsgatan 96
432 36 Varberg

Stöd Varbergs basket