Information från styrelsen

Hej
Tyvärr så fortsätter året 2020 i pandemins spår och vi har varit tvungna att ta beslutet att ställa in träningarna för de medlemmar som är födda tidigare än 05 efter de rekommendationer som kommit från Riksidrottsförbundet och Westra.
Westra har också meddelat att alla matcher i seriespel och annan match verksamhet stryks och att seriespelet hoppas upptas igen i mitten av januari.
Det är tungt och det är tufft för oss alla, att vara aktiv och röra på sig och att ha saker att längta till behöver vi alla och speciellt när vi nu möter en värld som är så annorlunda mot vad vi är vana vid.
Vi behöver hitta styrka att kämpa oss igenom detta och vi behöver varandra för att peppa och hitta glädje. Vi hoppas att trots att inget är som vanligt så ska basketen och tiden i hallen vara en av sakerna som ger barnen och ungdomarna en ljusglimt och en skön känsla i kroppen. De få lag som inte får vistas i hallen pga restriktionerna hoppas vi håller kontakten med varandra. Kanske ses ni på länk och pratar eller tränar ihop, kanske utmanar ni varandra i olika basket tekniska övningar.
Vi kommer snart vara på andra sidan när saker och ting ter sig lite mer som vi är vana vid, när vi kan öppna vår verksamhet och träna och spela matcher som på det sätt vi önskar, vi längtar dit när vi tillsammans kan sitta i hallen och heja på varandra. Snart är vi där, håll ut och hör av er till varandra dela med er av era erfarenheter och ge tips till varandra på saker som ger energi.

Sköt om er och hoppas vi ses snart mvh styrelsen i Varbergs basket

Föreningsinformation

Org. nr: 849600-4550
Föreningsnr: 5290-03
Bankgiro: 5591-3537
Swish: 123 676 51 19

Arenaadress

PS idrottshall
Föreningsgatan 96
432 36 Varberg

Stöd Varbergs basket