Tamara Basketball Skills Camp 2020

Under sportlovet 2020 ökar vi tempot i klubben! Varbergs Basket utökar samarbetet med fantastiska Tamara Nilsson (FIBA coach, steg 4) och lanserar premiären av Tamara Basketball Skills Camp! En grym möjlighet för dig som vill ta nästa steg i din basketutveckling, oavsett hur långt du kommit idag. Vid detta första tillfälle erbjuds lägret endast för dig som spelar i Varbergs Basket.

Vi har nu även öppnat anmälan för dig som spelar i Kungsbacka Basket!

Till vår hjälp har vi rekryterat en coachgrupp med många års basketerfarenhet av hög internationell kvalitet.

Coach #1 – Tamara Nilsson

Vi har nu nöjet att presentera den första coachen till Tamara Basketball Skills Camp. Och självklart är det huvudpersonen själv. Tamara har tidigare varit professionell basketspelare i 22 år runt stora delar av Europa och USA. På senare tid har Tamara coachat bland annat Visby och Udominate i högsta basketligan för damer i Sverige. Tamara har även en bakgrund som landslagscoach för U15 och U16 och har själv vunnit SM-guld med Solna Vikings 2006.

Coach #2 – Paschalis Leras

Paschalis Leras har sitt ursprung i basketakademin FEAKAS i Grekland. I sin coachkarriär har han tränat lag i Grekland på alla nivåer, både på herr- och damsidan. Bland annat som assisterande coach för herrlaget PAOK Thessaloniki, vilket är en av de största basketklubbarna i Europa. I Sverige har Paschalis coachat Visby (högsta ligan) samt Norrort (Stockholm) i Basketettan.

Nu välkomnar vi Paschalis till Varberg som coach #2 i Tamara Basketball Skills Camp 2020.

Coach #3

Presenteras inom kort.

 

Under lägret ställer vi höga krav gällande ordning och reda på våra deltagande medlemmar. Vi har nu skapat en fantastisk möjlighet att utvecklas, både som individuella basketspelare likväl som förening varför vi vill att alla som vill delta är införstådda i dessa ordningskrav.

Info om lägret

Datum: 17-18 februari 2020 (möjlighet till extra individuell träning 19-21 februari. Se nedan.)
Tid: kl. 09.00-15.00
Plats: OBS ändrad hall! Trönninge Tresteget gäller. Ej PS idrottshall.
Ålder: Född 2010 och äldre (ej senior)
Mat: Lunch och eftermiddagsmål erbjuds båda dagarna (ingår i priset)
Övernattning: Nej
Max antal deltagare: 40 st (först till kvarn, turordning enligt inbetalningsdatum)
Extra träning: Utöver baslägret erbjuds du även möjlighet att utöka med individuell träning tillsammans med Tamara. Du avgör själv vad du vill arbeta med under detta pass. Ett utmärkt tillfälle att få egentid med Tamara och utveckla din skotteknik, dribbling mm. Vi erbjuder även extraträning i mindre grupper om tre spelare där Tamara kommer att fokusera på att utveckla ditt strategiska tänkande på basketplanen. Samtlig extraträning kommer att fördelas under dagtid den 19-21 februari. Din tid meddelas senare.

Pris: Basläger 750 kr, extra individuellt träningspass (enbart du och Tamara) 500 kr, extra gruppass med fokus på strategi (3 deltagare per grupp) 250 kr per person.

Instruktion anmälan

Anmälan sker till info@varbergsbasket.se där följande information behöver framgå:

-Namn

-Personnummer

-Klubbtillhörighet (i nuläget endast Varberg samt Kungsbacka)

-Särskilda önskemål kring mat (allergi mm)

-Önskemål om extraträning (individuell eller grupp)

Observera att vi använder inbetalningsdatum för turordning till lägret. Betala basavgift (750 kr) plus ev avgift för extraträning (500 kr och/eller 250 kr) till bankgiro 5591-3537 alternativt Swish 123 676 51 19. Som meddelande skriver du Skills Camp + namn på deltagare. Glöm inte att maila in efterfrågan uppgifter enligt ovan.

Föreningsinformation

Org. nr: 849600-4550
Föreningsnr: 5290-03
Bankgiro: 5591-3537
Swish: 123 676 51 19

Arenaadress

PS idrottshall
Föreningsgatan 96
432 36 Varberg

Prenumerera på nyheter

Håll dig uppdaterad med det senaste som händer. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Stöd Varbergs basket